24 Ağustos 2020 Pazartesi

PANDEMİ İLE HAYATIMIZDA ALINAN KARARLAR



Bütün yazı suda geçirdi şu kuşlarım, iyice doydular denize, kuma, güneşe.

Normal şartlarda bu sene ana sınıfına başlayacaklardı, eylül'ün başında dönecektik İstanbul' a ve çok istemesemde bu yıl onlar tam gün okula gidekerlerdi.  Bende tam gün ev işleri, blog, kitap, lansmanlar derken bu yıl bizi koşturmalı bir yıl bekliyordu. Ama yine biz planlar yaparken hayat bizim için başka planlar yaptı ;) Pandemi ’den dolayı hepimizin hayatı azda olsa değişti, planlarımız, kararlarımız, hayallerimiz bile değişti.

Ne yazıkki büyük şehirlerde risk oranı yüksek olduğu için herkes küçük şehirlere, kasabalara kaçma planları yapar oldu. Bizde Datça’da yaz kış kalabileceğimiz bir ev yapma kararı aldık, aslında senelerdir hayalimizdi bir türlü yapamıyorduk, pandemi bizi harekete geçirdi diyebilirim.

Kısa sürede gönlümüze göre bir arsa bulduk, Eylül’de de inşaat yasağı kalkınca evimiz yapılmaya başlıyor Allah’ın izniyle.
Pandemi’den dolayı aldığımız en radikal kararımız ise; bu kış İstanbul’a dönmüyoruz ve çocukları da okula göndermiyoruz.

Ve yine şunu söylüyorum bunlar bizim planlarımız hayat ne gösterir bilemeyiz ,ama nerede olursak olalım bu yıl okul defterini kapattık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder