25 Ekim 2018 Perşembe

Lal ve Can'ın Kitaplığından Kitap Önerileri ''TOMBİK AYI SAYILAR^^



Ne zamandır Lal ve Can’ın kitaplığındaki kitaplardan, kitap önerileri paylaşmak istiyordum amma velakin ona fırsatım kalmıyordu .Dün gece yatarken öyle güzel bir kitap okuduk ki, hem artık büyüdüklerini hem de geçen sene sadece resimlere bakıp okuduğumuz kitaplardan artık birşeyler öğrendiklerini görünce hemen sizlerle de paylaşmak istedim.Bu vesileyle daha sık paylaşacağım inşallah .


Kitabımız TOMBİK AYI serisinden SAYILAR 
Tombik ayı ve arkadaşları ’ nın bir gün canları çok sıkılır, bir oyun oynamak isterken Tombik Ayı ’ nın çevrelerindekileri sayma oyunu oynama fikriyle sayma oyunu oynamaya başlarlar. Bir Güneş, İki bulut, üç elma, dört balık, beş su samuru...
Kitabı okurken bizde saydık resimlerdekileri, her ne kadar 10 ’a kadar saymayı bilseler de tek tek saymayı daha önce hiç denemediğimizi farkettim.
Tombikayısayılar kitabı ile bugün adet olarak gördüklerimizi saymaya başlamış olduk. Bence biz bu kitabı daha sık okuruz çünkü gerçekten çok keyifli ve eğlenceli bir kitap, miniklerin hayvanları öğrenmesinde biraz daha büyük miniklerinde sayıları öğrenmesinde çok faydalı bir kitap olduğu için alıp arşivinize eklemenizi tavsiye ederim.

Sevgiler...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder