17 Aralık 2015 Perşembe

2015 İBS Anne Bebek Çocuk Oscarları





Bu yıl 4.kez düzenlenen İBS Anne Bebek fuarında yılın en iyilerine "Anne Bebek Çocuk Oscarları" adıyle ödülleri verilmek üzere tören düzenlendi.

  • Yılın İlham Veren Annesi ödülü oyuncu Ceyda Düvenci’ye verildi.    

Verilen ödüllerin en anlamlısı ve benim için en alkışa değer olanı. Ceyda Düvenci, 4 yaşındaki minik ama güçlü kızı Melisa için, doğduğu andan itibaren inançla savaş veren ayakta alkışlanacak bir anne. Doğumdan hemen sonra beyin kanaması geçiren minik Melisa’ya "Serebral Palsi" teşhisi konulmuştu. Beynin hareket noktası hasar görüyor, yürüyemiyor, konuşamıyor... Ve diyor ki ‘’Bir gün o birey olacak, onu hayata kazandıracağım, kendi başına dimdik ayakta duracak.’’ "Bir anne evladı için ne yapmaz ki" Sorusuna en güzel cevap onların hikayesi.Bizler göre buruk ,biraz hüzünlü ama onlar için bu bir başarı hikayesi. Her ikisini da ayakta alkışlıyorum.

  • Sosyal Sorumluluk ve Aşı Kampanyası ödülü Prima’ya verildi.     

www.prima.com.tr
En büyük dileğimiz "Yeni doğan tetanazunu engellemek" diyen Prima, 10 yıldır Unicef ile birlikte yaptığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında birçok ülkede ebelerin eğitimine verdikleri destek ile annelerin daha sağlıklı doğum yapmalarını sağladı. "1 Unicef Logolu Prima Pakti = Hayat Kurtaran 1 aşı" kampanyasıyla da 17 ülke de tam 300.000.000 aşı bağışlayarak tam 500.000 yeni doğan bebeği kurtardı.Verdikleri emek için sonsuz teşekkürler.

  • Onur Ödülü  E-bebek Üst Yöneticisi Halil Erdoğmuş'a verildi.   
Bebek denilince akla gelen her şeye ulaşma imkanı sağlayan E-bebek, bir annenin hamileliğinden,bebeğin doğup büyüdüğü ana kadar tüm gerekenleri size geniş ürün yelpazesiyle sunuyor. Düzenlediği kampanyalar ve indirimleri takip edersiniz çok karlı alışverişler yapabiliyorsunuz. İyi ki varsın E-bebek.

  • Ve yılın ödülü "UniBaby" ürünleri.

Hamileliğimin başlarında ikizlerimin temizliğini saf su ve pamuk ile yapmaya kararlıydım. UniBaby’nin yeni doğan ürünlerini inceleyince bu zahmete gerek olmadığına karar vermiştim demek ki doğru tercihte bulunmuşum. UniBaby bebeklerime benim kadar hassas davrandığın için sonsuz teşekkürler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder