22 Ocak 2020 Çarşamba

Kartepe'de Polyannacılık Oynadık


Biz bu haftasonu son dakika planları yapıp, sonra hesaba katmadığımız detaylar yüzünden hüsranla iptal ettik tüm planlarımızı. Birgün  Kartepe'ye gidelim diye konuşmuştuk daha önce ama planlamamıştık ne zaman gideceğimizi. Bu cuma dedik hadi gidelim, cumartesi sabahı aksilik üstüne aksilik yaşasakta geç saate kalmış olsak ta hazırlandık çıktık evden. Çocuklar çok sevindiler, hemen heveslendiler kar da kar kayakta kayak diye. Eee haklı çocuklar çünkü ben bile girdim hemen kayak havasına, kar montlarımız, kar botlarımız, eldivenler, kar pantolonlarımız herşeyi hemen hazır ettim.

Ama birçok detayı hesaba katmamışız plan yaparken.

Sömestre tatili, hafta sonu, yılın ilk karlı günleri en bombası da gittiğimiz gün ''Kar Fest'' varmış.Böyle bir günde hiç dağa çıkılır mı, çıkamadık tabi ki, neredeyse 15 dakikayı buluyordu 
hareketsiz beklediğimiz anlar. O nasıl bir kalabalık, o nasıl bir trafik yarı yoldan geri döndük vallahi. 




Ama çocuklar kar diye diye çıktı evden, yol boyunca '' Daha gelmedik mi? Ne kadar kaldı?'' deyip durdular gel de anlat şimdi durumu. 



Bizde uygun bir yer bulup çektik arabayı kenara daldık ormanın derinliklerine, hiç ayak basılmamış karlarda yürüdük, yuvarlandık güle oynaya.




2020’nin ilk kardan adamıyla hatıra fotoğrafı bile çektirdik.

Çokta güzel oldu, eğer dönmeyip o kalabalıkta zirveye çıksaydık eminim ne oynayacak kar, ne yuvarlanacak boş alan ne de ayak basacak yer bulamayacaktık.Geçen sene yazmıştım Kar Tatiline Gidilecek En Güzel Zamanları demekki en kısa zamanda Kar Tatiline Gidilmeyecek Zamanları da Yazmalı kendimiz de okumalıyız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder