25 Eylül 2020 Cuma

Sambu Well Elderberry For KİDS


 Herkese merhaba,

Bu zorlu günlerde ve mevsim geçirlerinde en çok dikkat ettiğimiz şey tabiki çocukların ve benim sağlığımız,bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak ve vitaminlerimizi aksatmamak.İşte tüm bunlar düşünülerek üretilmiz bir takviye gıda ile tanıştırmak istiyorum sizleri.

Sambu Well Elderberry for KIDS , içerisinde Kara Mürver meyvesi, C vitamini, çinko ve D3 vitaminleri ile sonbaharda  çocuklarımızı koruyucu görevini üstleniyor. Çocuklarımızın daha enerjik, daha sağlıklı , daha iyi uyku düzeni olması ve hastalıkları karşı koruyup hastalandıklarında çabuk iyileşmeleri için gerekli tüm vitaminlerle zenginleştirilmiş bu şurubu  4 - 10 yaş aralığındaki çocuklar için kullanabiliyoruz.
SambuWell Elderberry For Kıds içeriğindeki;
C Vitamini,bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına yardımcı olur.Özellikle bu dönemlerde, yani mevsim geçişlerinde kendimizi daha dinç hissetmemizi sağlar.
Çinko,çocukluk, ergenlik ve gebelik dönemlerinde gelişmeyi destekleyen minarellerin başında gelir. Bağışıklık sistemi, göz sağlığı, kemik gelişimine katkı sağlar ve çinko eksikliğinde saç dökülmesi,tırnak kırılması, depresyon ve sinirlilik halleri oluşabilir.
Kara Mürver Meyve özü, C vitamini, B6 vitamini ve demir zenginidir. Kara Mürver meyvesi,  antioksidan açısından çok güçlü olup mor rengi güçlü antioksidan özelliği taşır. 
D3 vitamini, kandaki D vitamini seviyelerini arttırmada çok güçlü bir vitamin türüdür.Güneş ışığından aldığımız D vitamininin etkisini arttırmada da bize faydası olacaktır.
Çocuklara olduğu kadar biz yetişkinler içinde suda eriyen tablet formu geliştirilmiş, SambuWell  Elderberry Efervesan tablet biz yetişkinler için tam bir mucize. Her tabletin içinde bir günlük almamız gereken C Vitamini miktarı bulunuyor. İçerisindeki Kara Mürver meyvesinin yapılan araştırmalar sonucu, romatizmaya, solunum yolları hastalıklarına ve ağrıya iyi geldiği saptanmıştır.
Biz bu zorlu süreçte hem kendiniz hemde çocuklarınızın vitamin ihtiyacını karşılarken bağışıklık sistemimizi de korumak için sizlerde tüm eczanelerden temin edebilirsiniz.

Sevgiler 

Nermin Merve Bozdoğan 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder