15 Şubat 2019 Cuma

Sevgi Günü Kutlamamız




Bir sevgililer gününü daha atlattık mı atlattık.

Herkesler de güller, hediyeler, çiçekler böcekler .Ne güzel, eskiden bende böyle günlerin kutlanmaması taraftarıydım ama insanların birbirine sevdiğini söylemesi, özel anlar yaşaması,sürprizler yapması için günümüz ve ülkemiz şartlarında bugünlere artık ihtiyacımız var mı bence kesinlikle var.

Yok gereksizmiş, yok yılın 365 günü hatırlanması gerekiyormuş, yok bilmem ne evet çok doğru hepsi para tuzağı belki, belki gerçekten her gün edilmesi gereken sözlerin sadece yılın belli günlerinde söylenmesi çok acı ama kabul edelim her insanın kadın - erkek kendini özel hissetmeye, sevildiğini ve şanslı olduğunu hissetmeye ihtiyacı vardır. Peki günümüzde ve ülkemizde her hafta yemeklere gidebilmek, her ay hediyeler alabilmek, her akşam romantik masa kurup saatlerce müzik dinleyebilmek mümkün mü?

İşte bu şartlarda bence bu günlere gerçekten ihtiyaç duyuyor insanlar, keşke refah bir ülkede, stressiz, korkusuz bir hayat yaşıyor olsak ta her günümüz Sevgililer Günü kıvamında geçse.Kutlayan var kutlamayan var, herkes herkese saygı duymalı diye düşünüyorum.

Biz Lal ve Can'ın istediği yerde yemek yiyerek kutladık mesela, oynamak için yemeklerini silip süpürüp koşarak top havuzuna girdiler, bizde  karı koca hayatımızın en değerli sevgililer günü hediyesi olan  Mektuplara bakıp bakıp  duygusal anlar yaşadık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder