15 Mart 2017 Çarşamba

Lal ve Can 'ın Doğumgünü Klasigi 2


Geçen sene ilk yaşlarını uğurladığımız Balon Uçurma organizasyonu, Lal ve Can'ın doğumgünü klasiği oldu. Kimbilir belki çocuklarına da yaparlar bu güzel yeni yaş kutlamasını.

Onların balonları uçurmak için verdikleri mücadele bizi güldürürken en güzel dilekleri diliyorum içimden.

Kutulara sığamayacak kadar balonlar uçursunlar insallah, elleri hiç ayrılmasın, hep gülsün o güzel yüzleri. Oooo daha neler neler , o en keyifli anda bitmiyorki dileklerim herkes kahkahalar atarken bende milyon tane dilek geçiyor.


1. yaşlarını  gökyüzüne uçururken, daha miniciklerdi. Kutuları açmaları için ne tezahüratlar yapmıstık.



Alkıslar eşliğinde "Aç aç aç" önce Can uçurmuş, birde gelip Lal'e yardım etmişti harika bir deneyim ve anı oldu bizim için iyiki yaptık iyiki.



Bu sene kutular hiç zorlanmadan açıldı. Hatta Can, hiç vakit kaybetmeden uçurup balonların peşinden bile gitti yavrum, arkası havuz tutmasak atlayacak bile.



Lal, bu sene biraz nazlandı. Eee genç kız oldu sayılır azcık naz yapsın değil mi?  ;))))


O kadar zor olduki Lal'in balonlarla vedalaşması Can yine Lal'in yanında. Allahım şu yürüyüşe şu havaya bakın oğlundaki, iş bitiriciler gibi olaya el atmaya gidiyor sanki.



Biz bu sefer " At at at" diye tezahürat yaparken Lal bu sefer tadını çıkara çıkara uçurdu.Geçen sene onlardan çok biz eglendik ama bu sene onlarda keyif aldı.


                    

Resimler bile yaşanan enerjiyi yansıtırken video çekimlerini izlemek bir daha bir daha aynı heyecan ve gururu yaşatıyor.Kızım ve oğlum 2 yaşında oldular, balonlar ikişer ikişer.

Balon uçurma klasiğimiz, annemin fikriydi , zaten bütün bu orjinal fikirler hep ondan gelmiyor mu? Ee o zaman bir kez daha iyiki varsın anneanne  gerçekten doğumgünlerimizin rengi ve neşesi oldu. 



Lal, güzel kızım pamuğum.Can, tatlı oğlum kibarım.Bir yaşınızı daha yolcu ettik güzel dilekler, kahkahalar, gülücüklerle.

Uzun ömrünüz olsun...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder