26 Nisan 2016 Salı

Lal ve Can İçin Nazenin Organizasyon Harikalar Yarattı...



Bazı günler çok özeldir…

Lal ve Can ‘ın ilk yaşgünleri bizim için çok özeldi. Sadece bir mekanı tutup kutlamak değil en özel şekilde hazırlanmak ve birazda özel anılar bırakarak paylaşmaktı istediğimiz. Tabiki bu noktada, zamansızlık sebebiyle profesyonel bir organizasyon firmasına ihtiyaç duyduk.

2015 İBS Anne Bebek fuarında tanıştığım Nazenin Organizasyon’dan Miray hanım’dan birkaç resim ve fikir istedim. Bana örnek resimler,temalar ve fikirler sundu. 

Annemin özgürlük ve mutluluğu simgeleyen ‘’ Rüzgar Gülü Teması ’’ fikri aklıma yatmış konseptimiz çoktan belli olmuştu.Ben sadece temamız üzerinden neler istediğimi anlattım.Doğumgününe yakın bir zamanda da mekana gidip keşif çalışması yaptık ve ondan sonra tüm hazırlıkları onlara bıraktım.

Candy Corner köşesi hazırladılar. Peki neler vardı bu Candy Corner da?

Arka fon olarak Lal ve Can için çizilmiş resmi kullandılar.Bol bol rüzgar gülleri kullanıldı.



Resmin sağında ve solunda rüzgar gülleriyle süslenmiş metaryeller rengrenk ve cıvıl cıvıl bahar gibi duruyorlardı.

Misafirlerimiz için hazırlanmış beze kulelerimiz,şeker kavanozlarımız,eti puflarımız,marşmelowlarımız vardı.



Şeker ağacımızın dallarına asılı renk renk kovalarımızın içinde yine rengarenk bonibonlar, jelibonlar, draje şekerler doluydu.



Lal ve Can’ için iki ayrı kutu hazırlandı.


Doğumgünümüzün son anına kadar dışarıda tuttuk içinde ne olduğunu kimseyle paylaşmadan.En son bahçeye çıkıp kutuları açmaları için Lal ve Can’a teslim ettik. Hiçbirşeyi ayrı yapamayan Lal ve Can yine birlikte açtılar kutularını.



Önce Lal’in kutusundan pembe bir balon uçurdular,alkışlar eşliğinde.

Sonra Can için mavi balon uçurdular gökyüzüne.

O an ne dualarım oldu bilseniz.İnanılmaz keyifli, heyecanlı bir organizasyondu.Doğumgünü klasiğimiz oldu balon uçurmaları.Fikir için canım anneme sonsuz teşekkürler.

Gelen konuklarla hep birlikte küçük bir oyunda oynadık.



Oyunumuzun adı ‘’Lal ve Can’ı en iyi kim tanıyor?’’ ben sadece soruları hazırladım.

O kadar keyifli sonuçlar çıktı ki, çok güldüğümüz cevaplar oldu.Sonuçlara göre en yüksek puanı alan bayan misafirimiz babaannem’e ve en yüksek puanı alan bay misafirimiz Lal ve Can’ın amcasına küçük birer hediyemiz oldu.

Gelelim aile arasında yaptığımız en özel ve an anlamlı ana.

Sevgili Miray’ın teklifi üzerine aile arasında küçük bir organizasyon daha düzenledik. Haftalar önce tüm aile bireylerimize Lal ve Can için manevi değeri büyük,maddi değeri küçük,birer hatıra getirmelerini istedim. Bütün aile de bir telaş oldu, ne getireceğini düşünme sürecinde hepimiz çok heyecanlandık. Ben bile haftalarca düşündüm ne olabilir diye.

Gelen tüm değerli eşyaları doğumlarında kullandığımız sandığımıza koyduk ve kilitledik.

Neden mi?

Çünkü içinde büyük dedelerinden,amcalarına,anneannelerinden,ninelerine kadar tüm aileden çok özel hatıralar var. Lal ve Can 18 yaşına geldiklerinde vereceğiz anahtarı onlara.Bizler o sandığa o en kıymetli eşyalarımızı koyarken çok duygulandık, yaş akıttık umarım Lal ve Can’da açtıklarında herkes hayatta olur ve hepsinin anısını sahibinden dinlerler.

Son olarakta,tüm konuklarımızdan mesajlar ve dilekler içeren kısa metrajlı film çektik.



Bizim doğumgünümüz çok keyifli,eğlenceli ve çok özel anlarla dolu geçti. Herşey kusursuz ve aksamadan ilerledi.Çünkü; tüm bu organizasyonlar,pasta kesimi,kamera çekimi,projeksiyon sunumumuz,mekan hazırlıkları,oyunumuzun sonuçlarının belirlenmesi tüm detaylarla ilgilenen koca yürekli bir ekip vardı.
Bizse sadece gelen misafirlerimiz ve çocuklarımız ile ilgilenip,harika bir gün geçirdik.




Lal ve Can 'ın bir ara dışarıda poz verdiğini gördüm,Nazenin Organizasyon iş başındaydı.Balonlardan bu harika atmosferi kurup resimler çekiyorlardı.

Herşey için ama en çok güzel yüreği,enerjisi,empatisi,ilgisi,özeni, güler yüzü için sevgili Miray’a ve bize harika bir gün yaşatan tüm Nazenin Organizasyon’a sonsuz teşekkürler…

Eğer amacı para kazanmaktan önce müsterilerini mutlu etmek olan,gözü kapalı güvenebileceğiniz birileriyle çalışmak istiyorsanız kesinlikle adres belli.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder