22 Nisan 2016 Cuma

Lal & Can'ın İlk Yaşgünlerini Radisson Blu Hotel İstanbul Asia'da Kutladık



Lal ve Can’ın Mart ayının ilk haftası doğduklarından dolayı doğumgünlerini açık havada yapamayacağımız için açıkçası biraz üzgündüm. Mekan araştırması yaparken yeşilliğe bakan ucundan da olsa bahar havası verecek yerlerle ilgileniyordum.

Kafamda bir kaç mekan netleştirip karar verme aşamasına gelince, annemle birlikte bir günümüzü mekanları gezmek için  ayırdık.

Bir  arkadaşımın tavsiyesi üzerine ’’ Radison Blu  Hotel İstanbul Asia’’ oteline de gidip baktık, son derece ferah, büyük bir mekan. Etrafı yemyeşil bahçeyle çevrili tamda istediğim gibi bir yerdi. Daha ilk gittiğimiz gün karar vermiştik  orada yapmaya.

Şansımıza o gün başka organizasyon yoktu ve tüm mekan bize aitti. Geniş ferah ve rahat rahat hazırlandı masalar, konuk sayımıza göre oturma düzeni organize edip iki ayrı masa yapıldı.




Kullanılan servisler otelin devamlı kullandıkları ürünler olup , inanılmaz şık ve  aynı zamanda çokta sadeydiler. Süsleme için ne kullanırsak kullanalım uyum sağlayabilecekler diye hiç değişiklik yapmadık.

Masalar oldukça genişti ve oturma düzeni de sıkışık olmadığı için herkes 2-3 tabak koyacak şekilde rahatlıkla yemeklerini yiyebildi.




Her ne kadar ben ve eşim eve aç dönmüş olsakta zengin bir açık büfemiz vardı. Arkada gördüğünüz sıcak ikramlardan arada sıcacık su böreği aşırıyordum.

İçiceklerimiz de oldukça boldu,masalarda devamlı sıcak ve taze çay bulundurdular. Hatta babaannem yaşlı olduğu için ona devamlı çay servisi yaptıklarına şahit oldum.



Meyve sularını herkes dilediği gibi kalkıp alabiliyordu . Sütünden ,poşet çayına kadar herşey düşünülmüş  ve sınırsızdı.

Mide ağrılarıyla ayrılmama sebep olan meyve servisi  vardı. Konuklarımız gittikten sonra, Lal ve Can’da uyuyunca bahçede meyve keyfini biraz abarttık.



Kek çeşitlerimiz vardı hatta bu yüzden cupkek yaptırmaya gerek duymadık,birde pastamız vardı.Üzerine resim bastılar ve de çok lezzetliydi.Dolayısıyla iki tane pastamız olmuş oldu.


Birde en çok minik Mira’nın sevdiği kuruyemiş köşemiz vardı.İtiraf ediyorum onu severken bir iki tane çekirdeğinden aşırmıştım .



Mekan çok büyük olmasına rağmen bahçesini de kullanmıştı organizasyon firmamız. Dışarda görünen o küçük kutular doğumgünümüzün sonuna kadar bahçeden bize bakıp herkesi meraklanmışlardı.



Herkes karnını doyurduktan sonra , tüm konuklarla balon uçurma senfonisine alkış tutmuş sonra da toplu resim çekilmiştik.




Sadece büyük değil küçük konuklarımız içinde alanin genis olmasi sayesinde doya doya koşturup oynadilar.









İçerde koşturdular,bahçede yuvarlandilar,parkta sallandılar. Özgürce eglenerek kutladılar doğumgünlerini.



Hep hayalimdi sıcak bir  yaz günü yemyeşil bahçede, cıvıl cıvıl giyinip coşkuyla çocuklarımın doğumgünlerini kutlamak.


O gün öyle güzel bir hava vardıki ne kadar çok istediysem artık tam da hayalimdeki gibi hatta çok çok daha güzeldi herşey.

Herşey düşünülmüş ve zengin  brunch ikramları, güler yüzlü ve kusursuz destekleri , sonsuz problem çözme hızları ve her isteğime cevap verme kibarlıklarından dolayı İstanbul Radison Blu Asia otele, çalışanlarına ve özellikle bizimle birebir ilgilenen Levent bey’e sonsuz teşekkürler...

www.radissonblu.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder