28 Temmuz 2017 Cuma

Karaincir Tam Çocuklara Göre


Geçen hafta ne zamandır gitmek isteyipte bir türlü gidemediğimiz Karaincir ' e gittik.

Datca'nın tüm büklerini ve koylarını gezmiş biri olarak Karaincir için , tam çocuklara göre diyebilirim. 

Upuzun ve geniş kumsalı da, denizinin içi de incecik kum. Lal ve Can için arayıpta bulamadığımız kumsal burası.


İmaginarium'dan aldığım ve kum plaj olsada oynasak diye her yere taşıdığım pasta setiyle oynamak için tam yeriydi ama Lal ve Can kum'u görünce, hiçbir plaj oyuncağını gözleri görmedi ve gün boyu kuma bulana bulana tadını çıkardılar. Öyle hoşlarına gittiki, birlikte uzun uzun yürüdük sahilde, ayak izlerimiz çıktıkça dalgalar yok etmeden birbirimizin ayak izlerine basmaca oynadık.



Sadece kumsal değil, plajda aynı incecik kumdan.Can ellerinin kum olmasından  hoşlanmadığı için pek bulaşmadı önce ama Lal doya doya oynadı kumlarla, eline alıp alıp döktü kumları.




Bence bugüne kadar en özgür ve en keyifli geçirdikleri deniz günüydü. Çünkü sadece kum oluşu değil, denizinin de çok sığ oluşu sayesinde kuma bulanıp denize kendi kendilerine girip temizlenip çıkıp yine kuma bulandılar.


Ve sonunda kumun güzelliğine dayanamayıp kendini bırakan Can ile Lal kumlara uzanıp pozlar  verdiler.



Kumda yatarken, üzerlerine gelen dalgalar ile mest oldular, denizin tadını çıkarmak diye birşey var ise; evet tüm gün denizin tadını çıkarıp hiç öğlen uykusu uyumadan birgün geçirdiler.


Karainci'i çocuklar kadar bizde çok sevdik, denizinin içinin kum ve çok sığ oluşu suyunu biraz bulanıklık yapsada tertemiz ve gerçekten tam çocuklara göre.

Buralara yolunuz düşerse, çocuklar doya doya kumda kirlensin, denizin tadını çıkarsın derseniz mutlaka uğrayın derim. İsterseniz, Palm Bay Beach Hotel'in restaurantından ücretli faydalanıp öğlen yemeği, içecek, çocuklara atıştırmalık vb yeme içme imkanınızda mevcut.

Biz yeni keşfettik ve çok eğlendik, kuma bulandık kirlendik doya doya denizin içinde koştuk, güldük yorulduk ve akşam erkenden uyuyup rüyalara daldık.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder