29 Mayıs 2017 Pazartesi

Limon Ağacı


Size harika bir mekan önerim var.

Bozburun'da gezerken, sahilde şirin mi şirin bir dondurmacı göreceksiniz, öyle sıra beklemek zorunda kaldığınız, kalabalık ve çok çeşitli dondurması olan yerlerden değil.

Cıvıl cıvıl masalarını, pötikare masa örtüleriyle süslemiş, sardunyalarıyla kendinizi cennette hissedeceğiniz, sıcacık ve çok şirin bir cafe.


Kendi yaptıkları dondurmaların tadı hala damağımda. Evet 20_30 çeşit dondurma yok belki ama hepsine bin basacak el emeği tadları var. Tıpkı çocukluğumda yediğim dondurmalar gibi kokusu var.


Biz havasına bayılıp oturduk, dondurmalarımız bitince yeniden sipariş verdik. Eminim sizlerde bu güzellikte dondurma yeme keyfini kaçırmak istemezsiniz.

Hele birde çocuklarla geziyorsanız, onlarında keyifle dinlenip soluklanacağı ve güvenle yedirebileceğiniz dondurma molasıyla yola devam etmek kesinlikle daha keyifli olacak.

Keyifle dekore edilmiş bir mekân, güler yüzlü hizmet ve o gerçek dondurma tadı. Bence küçük detaylara hiç  gerek olmayan Limon Ağacı'n da mutlaka dondurma yemeli bu havayı solumalısınız. 


Bozburun'a giderseniz Limon Ağacı' n da bizler içinde birer top limon yemeden kalmayın.

Afiyet olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder