15 Mayıs 2017 Pazartesi

Cherek's Kolluklarla Deniz Daha Keyifli Yüzmek Daha Kolay



Almanya'da üretilen Cherek's kollukların en büyük özelliği, çocuklar hiç hareket etmeseler bile, başlarını su seviyesinden 17 cm yukarıda tutarken, vücutlarını dengede tutması ve tüm kasların çalışmasını sağlaması.

Çocukların başlarının su seviyesinden yüksek oluşu, onlara güven verirken, vücutlarının dengede duruşu zorunlu değil istedikleri gibi hareket etmelerini sağlıyor. Böylece denizde ya da havuzda, kolluklarla su üstünde durabilmek için çırpınmak yerine keyifle suyun tadını çıkarıyorlar.


Lal ve Can, zaten denizi sevdikleri için kolluklarla denizi daha çok sevdiler çünkü daha 2 yaşında olmalarına ve hiç yüzme dersi almamalarına rağmen annelerine  sadece ayak çırparak gelebiliyorlar. Bu onlar için büyük bir adım, "Afferin yüzüyorsunuz" diyerek teşvik etmemizle daha da hevesli ve istekli davranıyorlar.




Cherek's çocuklara güven verirken, aynı zamanda yüzmeyi hızlı oğrenmelerine de destek oluyor. Lal ve Can şimdilik ayak çırparak ilerleyebildiklerini ve vücutlarını suya paralel tutmaları gerektiğini öğrendiler bence gayet hızlı ilerliyoruz. Tüm bu hareketleri denizde kolluklarla deneyimleyerek, evdeki minik havuzumuzda kolluksuz yapıyorlar.

Tüm Avrupa'da 35 yıldır kullanılan Cherek's kollukları çocuklarınıza güvenle alabilirsiniz çünkü, kollukların yapımında, çocukların cildine  zarar verici madde kullanılmayıp, imalat sonrası tüm testleri yapılıp Ce sertifikası alınmış olarak sizlere teslim ediliyor.

Cherek's kollukların, şişmemiş hali bile şiş durduğundan, alırken tek düşüncem nasıl muhafaza edip nasıl taşıyacak olmamızdı. O da düşünülmüş, özel çantaları içinde gönderilip, çantalarında muhafaza edebiliyorsunuz. Hatta Myminibaby derki "Kollukları çocuklarınızın taşımasına teşvik ederseniz, sorumluluk vererek özgüvenlerini arttırıp, yüzmek için teşvik edebilirsiniz."

Her ayrıntı düşünülerek yapılan, teslimat sürecinde bile özel ilgiyle müşteri ilişkisi kuran My Mini Baby' nin bu ürününü kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yaz tatili geliyor, bence sizlerde hiç vakit kaybetmeden siparişlerinizi verip, çocuklarınızla denizin keyfini ikiye katlayabilirsiniz.


Deneyimlerimizi takip etmek için instagram kullanıcı adımız ➡️ lalcanbozdogan

Sipariş için ➡️  www.myminibaby.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder