5 Ağustos 2016 Cuma

Lal ve Can'ın Sabah Sporları


Haftasonları sabah kahvaltıdan sonra mutlaka atıyoruz kendimizi dışarıya .‘’Haydi dışarı’’ dediğim an o giyinmekten hoşlanmayan ikizler, uslu uslu giyinip heyecan çığlıkları atıyorlar.  Haydi gidin ayakkabılarınızı giyin dediğimde hemen ayakkabılığa koşup oturuyorlar yere giyinmek için.

Ayakkabılarda giyinince tutun tutabilirseniz,kapıyı açtığım an benden önce fırlıyorlar dışarı.

Atıyoruz toplarımızı bagaja,sularımızı alıyoruz yanımıza doğru spor alanının yolunu tutuyoruz. Sabah erken saatlerde kimsecikler olmuyor genelde kediler dışında.

Ah bu ikizlerin hayvan sevgisi görmesinler kedi-köpek deliler gibi çığlık atıyorlar sevmek için. Kedileri dönüşte severiz deyip devam etsekte.


Aklımız kalıyor tabiki her gördüğümüz kediye bir inme çabası göstersekte spor alanına geldiğimiz an unutup başlıyorlar koşturmaya.

Giriyoruz futbol sabahına toplarımızla doya doya başlıyorlar koşturmaya.





Futbol sahası küçük gelip basketbolla sahasına gitmekte isteyebiliriz tabi arada.


Sitemizin küçük futbolcularının hunileriyle antrenmanlar yapıyoruz bizde.

Bir o köşeye bir bu köşeye taşıyorlar, ben diziyorum sıra sıra onlar etraflarına dizip ev sanıp oturuyorlar hemen.

Sıkılınca alıp diğer köşeye taşıyorlar,topları gözleri görmüyor nedir bu ilgi anlamadım renkeri olsa gerek ;)



Bayağı büyüdü bizim ikizler susayınca kendi kendilerine çıkıp, su bile içiyorlar.  


Sabah erken cıktıgımız için günesten etkilenmiyoruz , koşturdukları için suluk ellerinde dolanıyorlar sonlara doğru ama oyundan vazgeçmek yok.


Ne zamanki çıkıp oturuyorlar sessizce ‘’Tamam diyorum yoruldunuz haydi eve gidip uyuyalım’’ hemen başlıyor itirazlar ‘’ıggggh ıgggh ‘’ ama öyle yorulmuş oluyorlarki bisiklete binerken hiç itiraz olmuyor.


Eve gelip birde ılık bir duş alınca ohhh değmeyin keyfimize, işte o an yatağa yatar yatmaz eller göze,ayak yana gözlerde uykuya dalıyorrrrr.

Çocuklara açık hava kadar iyi gelen bir şeye henüz rastlamadım,çıkarın çocukları sokağa bolll bolll oynasınlar,dolaşsınlar,yürüsünler hatta imkanınız varsa uyusunlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder